Maarts viooltje
Image default
Muziek

Iedereen kan leren zingen

Zangles in Nijmegen volgen? Iedereen kan leren zingen volgens ons. In onze zanglessen passen wij twee manieren van les geven toe: Estill Voice Training (EVT) en Universal Voice System (UVS). Dit zijn twee van de beste moderne zang technieken. Als je je stem begrijpt, kan je die ook trainen. Dat betekent dat je hem ook zo ver kunt trainen dat je stem de klanken maakt die jij wilt. We zullen vooral liedjes met je oefenen die je zelf uitkiest en meeneemt. Vervolgens zullen je je veel technieken leren en ervoor zorgen dat jij bijna alle genres kan zingen. 

De studio

De studio heeft gratis parkeerplekken en je de bushalte zit om de hoek, het centrum van Arnhem is op loopafstand. De lessen worden uiteraard gegeven in een goeie geluidsdichte studio, er is dus niemand die last van je heeft en/of meeluisterd. Heb jij altijd al willen leren zingen en heb je het nooit echt goed gekund? Dan is dit je kans! Pak hem nu het nog kan! Ook kun je een gratis proefles aanvragen. Nadat je die proefles hebt gevolgd kun je kijken of je zingen daadwerkelijk leuk vindt en of je er echt graag mee door wilt gaan.

Tarieven

De prijzen zijn zeer scherp geprijsd en er zijn veel kortingen. Bij een 20-strippenkaart bespaart u bijvoorbeeld al 150 euro. En als u onder de 21 nog meer! Ook is het een mogelijkheid om een zangles cadeau te doen door middel van een cadeau kaart. Besluit deze persoon uiteindelijk toch niet te komen? Dat is vervelend, het geld kunt u dan helaas niet meer terugkrijgen. Deze cadeau kaarten zijn overigens ook niet in te ruilen voor geld.

Gerelateerde artikelen

De beste coverband van Nederland boeken

Feesten met een vrouwelijke DJ techno

Een bruiloft band voor je speciale dag