Maarts viooltje
Image default
Muziek

Vinyl platen kopen, een kind in een snoepwinkel

Vinyl platen kopen geeft een heel fijn gevoel, vooral piratensingles. We zijn allemaal jong geweest, we zijn allemaal als kind van start gegaan. We zijn allemaal geboren, behalve Kees Kogel, die is afgevuurd. Ieder van ons kent het rijke, warme gevoel dat je als kind beleeft als je een snoepwinkel binnen loopt. Met in je warme handen een klein bedrag. Maar op dat moment voor jou een flink bedrag. Want jij hebt het voor het zeggen, jij bepaalt de keus en dat is bij het kopen van vinyl platen precies hetzelfde. Met lekker veel piratensingles. 

Vinyl platen kopen geeft je volop keus

Bij het kopen van vinyl platen en vooral piratensingles komen we nog even terug op onze vergelijking met een snoepwinkel. De ene winkel is de andere niet. Daar zit gewoon bijzonder veel verschil tussen. Je hebt winkels die er bijzonder netjes uitzien. Waar je, bij wijze van spreken van de vloer kunt eten. Waar alles keurig is gerangschikt en geordend. Met bovendien overal een kloppend prijskaartje erbij. Dat lijkt eenvoudig maar dat is het zeer zeker niet. In de winkels van supermarkt Jumbo krijg je een artikel gratis als je ontdekt dat de prijs op het kaartje anders is dan op de kassabon. Dus veel vinyl platen kopen met daarbij veel piratensingles. 

Vinyl platen kopen en dan thuis lekker draaien

Vinyl platen kopen met daarbij piratensingles. We waren bezig winkels met elkaar te vergelijken. Je hebt niet alleen keurige, nette winkels. Je heb ook winkels waar ze hun zaken veel minder goed op orde hebben. Sommige winkels bieden zelfs een rommelige aanblik. Een winkel die doet denken aan de winkel van Malle Pietje uit de tv-serie Swiebertje. De hoofdrol in deze serie werd gespeeld door de bijzonder bekwame acteur Joop Doderer. Als Malle Pietje zijn winkel binnen ging hoorde je altijd het rinkelen van allerlei voorwerpen. Dus vinyl platen kopen met veel piratensingles.

 

Gerelateerde artikelen

De zangles in Dieren is altijd leerzaam en gezellig

De beste coverband van Nederland boeken

Feesten met een vrouwelijke DJ techno