Maarts viooltje
Image default
Muziek

Een vrouwelijke dj inhuren

Waarom een leuke vrouwelijke dj inhuren? Daar zijn een aantal redenen voor te bedenken en die worden allemaal op een rijtje gezet. Organiseer je dus een feest, een event of bijvoorbeeld een bruiloft dan is het inhuren van de vrouwelijke dj zeker een feestje en zorg je voor een bijzondere wending waar de gasten allemaal versteld van zullen staan. Je ziet vaak in de wereld dat er veel mannelijke dj’s zijn. Denk aan Martin Garrix, Tiësto en Armin van Buuren. Deze wereld dj’s hebben allemaal een grote naam en zijn over geheel de wereld een bekend fenomeen. Maar over vrouwelijke dj’s hoor je eigenlijk helemaal niet zo heel veel. Daar moet verandering in komen, want zij hebben ook veel kwaliteiten op dit gebied en kunnen een feest een bijzondere sfeer geven. Juist wanneer er een vrouwelijke dj staat zal je iedereen doen verbazen. Zeker wanneer er dan ook nog een super goed geluid uit de speakers komt. 

Maar waarom zou je dan gaan voor een vrouwelijke dj?

Ten eerste is het leuker om een vrouwelijke dj in te huren dan een mannelijke omdat het een stuk origineler is. Zoals dus al eerder aangegeven wordt er veel vaker gebruik gemaakt van een mannelijke dan van een vrouwelijke dj en daarom is het leuk om net even wat anders te zijn. Daarnaast heeft het ook wel zo zijn charmes. Vrouwen hebben net even wat meer aantrekkingskracht en kunnen door een dansje te wagen een heel groot deel van de gasten verblijden en enthousiasmeren. 

Professioneel

Ook heeft het kiezen van een vrouwelijke dj voordelen ten opzichte van de professionaliteit. Omdat zij het nog lastig vinden om door te breken omdat er meer vraag is naar mannelijke dj’s zie je dat de professionaliteit niet ver te zoeken is. Ze doen er alles aan om bekender te worden en meer mensen te mogen verblijden en zetten daarom hun beste beentje voor. Dat zie je zeker terug in de muziek die er door hen wordt gedraaid.