Maarts viooltje
Image default
Bedrijven

WAAROM WIL JE SCHIJFMAGNETEN?

U zoekt naar een leuke bezigheid voor u en de kinderen, nauw dan zijn schijfmagneten de leuke oplossing. Magneten zijn als reed lang uitgevonden en worden voor tal van zaken gebruikt in heel wat beroepen en in het dagelijks leven. De natuurkundige werking van 2 krachten (of meerdere) op elkaar is altijd fascinerend om te zien en zeker wel gezellig en leerrijk om mee te spelen. Daarom zijn schijfmagneten de ideale leer en spel object om uw (jonge) kinderen de krachten van de natuur bij te brengen. Al reeds op jonge leeftijd kunt u ze met schijfmagneten leren wat de trek en stootkrachten zijn. Vooral als de jongste heren in huis technisch ingericht zijn. Maar de schijfmagneten kunnen ook voor u die niet ermee wilt spelen een mooi voorwerp zijn ter decoratie van uw huis, denk maar aan de ijskast magneetjes. 

WELKE TYPEN SCHIJFMAGNETEN HEBBEN JULLIE? 

U kunt u het zich voorstellen of u kunt u het zich niet voorstellen wij hebben het. Van klein naar groot, en ik elke vorm en maat. Van heel erg licht naar de  industriële schijfmagneten van enkele tientallen kilogrammen. We hebben ze voor hobbyisten, leraars, natuurkundigen , voor een ieder die om welke reden dan ook geïnteresseerd is in schijfmagneten.

We verkopen lokale magneten, maar laten ook van alle delen van de wereld halen wat voor u als cliënt zeer handig uitkomt. En indien het niet verkrijgbaar is in de shop of in onze online winkel, dan kunt u de schijfmagneet naar wens gerust  via ons bestellen en u betaald normaal de winkelprijs. Heel handig toch. 

WAT ZIJN JULLIE PRIJZEN?

Onze schijfmagneten zijn van A kwaliteit. De beste van de beste. Maar dat vertaalt zich niet automatisch naar de duurste. Wij houden onze prijzen heel erg scherp en zeer betaalbaar voor alle lagen van de samenleving omdat wij ons ervan bewust zijn dat een ieder in deze moderne tijd een schijfmagneet in huis moet kunnen hebben