Maarts viooltje
Image default
Bedrijven

Perilex-systeem in uw huis installeren met de hulp van elektriciens

Een enkelfasige wisselstroomvoeding wordt gebruikt voor gewone woonhuizen waar de vraag naar elektriciteit laag is. Het is perfect voor het uitvoeren van laagspanningsgadgets, apparaten en kleine apparatuur. Je huis heeft echter wel een driefasige stroomvoorziening en stekkers nodig als je er hoogspanningstoestellen in gebruikt. Een elektricien of aannemer zal uw partner zijn om veranderingen in uw stroomsysteem en zijn connectoren en stekkers aan te brengen. De driefasige stroom kan grote machines en huishoudelijke apparaten zoals elektrische kookplaten, ovens, enz. Alleen een gekwalificeerde elektricien kan dit soort werk aan vanwege de complexiteit, vooral bij lokale huizen.

Over een driefasige verbinding

Voordat u een elektricien belt om uw normale stekkersysteem in een Perilex te veranderen, moet u begrijpen hoe driefasen werkt. De spanning die van dit soort stroom komt, blijft constant en daalt nooit tot nul. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het ook drie geleiderdraden nodig heeft naast een enkele neutrale draad in de verbinding. Er zijn twee soorten configuraties, namelijk de Delta- en Star-circuits. Het verschil is dat de Delta geen neutrale draden nodig heeft, terwijl de Star ze wel nodig heeft. Voor uw hoogspanningstoestellen thuis zou de Delta-configuratie aan hun elektriciteitsvraag voldoen. Een woonhuis heeft dus een driefasig stroomsysteem nodig omdat het veel voordelen biedt, zoals de overvloed aan elektrisch vermogen. Zo hebben je apparaten geen extra starters nodig om te bedienen. Bovendien zouden ze effectief en soepeler werken. Het probleem is dat deze verbinding vatbaar is voor het probleem van overbelasting. Ook moet u het hele stroomsysteem in uw huis veranderen, inclusief de stekkers.

De Perilex-installatie uitvoeren

Als je een dure en hoogspanningskookplaat of andere apparaten wilt gebruiken, moet je over de Perilex aansluiting beschikken. U kunt het helemaal opnieuw installeren of een wijziging aan uw huidige connector uitvoeren. Hier is het ding. Dit elektrische werk is niet voor beginners, dus u moet een doe-het-zelf-project vermijden. In plaats daarvan moet u een betrouwbare elektricien bellen die de procedure kent en deze klus professioneel zal uitvoeren. U hoeft alleen met hen te praten over uw voorkeuren. Vervolgens voeren ze dit project uit op basis van wereldwijde standaarden.

Offertes online vergelijken

Velen van jullie vragen zich misschien af ​​hoeveel geld ze aan dat project moeten uitgeven. Het kan duur of goedkoop zijn, afhankelijk van de elektricien die u inhuurt en hoe complex het stroomsysteem van uw huis is. Het goede nieuws is dat u offertes van internet kunt vergelijken. Bezoek enkele sites van verschillende elektriciens en analyseer hun prijzen voor deze klus. Meer geld uitgeven is geen probleem, zolang u maar de beste service en garantie krijgt.