Maarts viooltje
Image default
Bedrijven

Tips voor de beste game ervaring met Xbox Live

Als je een Xbox hebt wil je misschien graag gebruik maken van de online service Xbox Live. Hiermee kun je online gaan met je games en nog veel meer. Met de volgde tips haal je de allerbeste ervaring uit je Xbox Live abonnement en je games.

Investeer in Xbox Live Gold

Het gebruik van Xbox live is in principe gratis. Maar met de gratis versie kun je geen gebruik maken van alle functies die Xbox Live biedt. Om optimaal te kunnen genieten van je Xbox Live is het verstandig om toch voor de betaalde variant Xbox Live Gold te gaan. Je kunt hiermee gebruik maken van functies zoals videobellen, online gamen en je gameplay opnemen.

Speel online met vrienden

Met Xbox Live kun je online games spelen met je vrienden die ook dezelfde games spelen. Dit kan erg leuk zijn. Ook kun je zien wat voor andere games jouw vrienden spelen. Je kunt zelfs spelen met onbekenden van over de hele wereld. Dat is je geld meer dan waard.

Betaal prepaid voor je abonnement

Je kunt ook prepaid voor je abonnement betalen. Dat betekent dat je geen rekening hoeft te houden met extra vaste lasten. Je kunt heel gemakkelijk prepaid kaarten bestellen via internet. Je voert daarna je code in en dan kun je meteen genieten van alle online Xbox Live functies.

Gerelateerde artikelen

Goede begrafenisondernemer in Den Haag aangeboden!

Combineer een online interview met een online assessment. Wij geven je 7 tips.

De beste en tevens meest vriendelijke advocaat vreemdelingenrecht in Amsterdam? Die vind je bij ons