Maarts viooltje
Image default
Bedrijven

Locaties voor bedrijfsvideo Sittard

Sittard is een stad met zowel historische als eigentijdse hotspots. Hierdoor heb je keuze genoeg als je een bedrijfsvideo Sittard wilt opnemen. De stad bied veel mogelijkheden om creatief te zijn. Daarom hebben wij alvast een paar mooie plekken voor je uitgezocht.

Fort Sanderbout

Als je een bedrijfsvideo Sittard wilt opnemen met een historisch tintje, dan is Fort Sanderbout een plek waar dat prima kan. Met het fort op de achtergrond krijgt je video een rustig karakter. De iets stillere omgeving is daarbij een pluspunt want zo komt jouw verhaal het best tot zijn recht. Behalve het fort is ook het nabijgelegen park een goede plek om beelden te schieten.

Markt Sittard

Eén van de blikvangers in Sittard is het marktplein. Net als het Vrijthof in Maastricht is het dé plek voor culturele activiteiten. Heb je een bedrijf in de culturele of creatieve sector? Dan is dit zeker een plek die je moet meenemen in je bedrijfsvideo Sittard. Je kunt hier veel creativiteit in kwijt met je promo video.  

Basiliek Lieve Vrouwe van het Heilig Hart

Buitenopnames laten natuurlijk meer zien van de omgeving en in een stadse omgeving kun je perfecte beelden schieten voor een sfeervolle video. De Basiliek van de Lieve Vrouwe van het Heilig hart is echter een uitzondering. Door het intieme interieur zijn binnenopnames een must. Bij de basiliek is ook een mooie tuin, waar je ook mooie opnames kunt maken. Maak tijdens de opnames een wandeling door de basiliek en de tuin; zo neem je je publiek nog meer mee in jouw verhaal.

 

Tom Dumoulin Bike park

Het Tom Dumoulin Bike park is een plek die je gezien moet hebben. Vanwege het moderne en tevens sportieve karakter van deze locatie, kun je ook het best terecht als je actief bent in de sportieve sector. Ook voor bedrijven buiten Sittard is dit een locatie die geschikt is voor het maken van een bedrijfsvideo.

https://web-wings.nl/video-marketing-sittard/