Maarts viooltje
Image default
Bedrijven

Magneten kopen voor uw verzameling

Wilt u kleine magneten kopen voor uw verzameling? Velen in Nederland hebben een collectie mooie magneten aan hun koelkast hangen. Vaak zijn dit magneten met een verhaal erachter. De magneten bent u bijvoorbeeld wezen kopen na een bijzondere gebeurtenis of een indrukwekkende reis. Magneten zijn ook altijd leuk om voor anderen te kopen. Bijvoorbeeld als souvenir, of gepersonaliseerd met de naam van de ontvanger. Wij kunnen u helpen uw collectie uit te breiden met nog meer bijzondere, unieke magneten. Neem gerust een kijkje in onze winkel of online webshop om ons assortiment te zien. 

Unieke magneten

Vaak kopen mensen magneten omdat de magneet hun doet denken aan een herinnering en aan een verhaal. Onze unieke magneten vertellen van zichzelf al een verhaal. Zo zijn sommige magneten uit onze collectie handgemaakt door creatieve inwoners van verre landen. De magneet representeert hun cultuur. U kunt bij ons ook magneten kopen die zijn gebaseerd op de creaties van bekende kunstenaars als Van Gogh en Rembrandt. De magneten zijn een plaatje op uw koelkast. U kunt bij ons ook magneten laten maken. Heeft u bijvoorbeeld een bijzonder moment beleefd met uw zus op de boot? Dan maken wij voor u een magneet met een boot en een door u gekozen tekst.   

Gepersonaliseerde magneten   

Sinds kort is het ook mogelijk om bij ons magneten te kopen waar u zelf op staat. Met een speciale techniek maken wij een cartoonversie van uw uiterlijk. De cartoonversie komt op de magneet. Op die manier kunt u met alleen de magneten zelf uw verhaal vertellen, zonder dat de magneet van ver hoeft te komen. U kunt dit bij ons in de winkel laten doen maar ook via onze website. Gemiddeld duurt het 5 werkdagen voordat de magneet klaar is. Als u meerdere magneten wil kopen bieden wij u een speciale aanbieding, 

 

Gerelateerde artikelen

Unieke oud eiken kloostertafel te koop!

Werken met een SEO specialist | Ralf van Veen

Zo maakt u van een saai interieur een uniek interieur!