Maarts viooltje
Image default
Muziek

Ken jij een vrouwelijke dj?

Wanneer je denkt aan een dj dan denk je waarschijnlijk snel aan een man, maar men vergist zich soms in de talenten die een vrouw ook kan hebben op dit gebied. Deze vrouwelijke dj laat zien dat zij ook wel degelijk dit beroep kunnen uitoefenen, en met succes! Steeds meer dj’s zijn vrouw, maar het gaat nog moeizaam en langzaam. Wil je dus echt een speciaal feest organiseren dan is het misschien juist wel leuk op gebruik te maken van een vrouwelijke dj en niet van een standaard mannelijke dj. Het is heel origineel om te kiezen voor een vrouwelijke dj en zorgt voor een hoop blije ogen op je feest. 

Origineel feest organiseren

Naast een origineel feest met een vrouwelijke dj, wil je natuurlijk ook een feest waar iedereen uit zijn dak kan gaan. Op de website kan je een aantal video’s zien van deze vrouwelijke dj. Hier krijg je een kleine impressie van het soort feesten dat zij bezoekt en waar zij alle gasten uit  hun dak laat gaan. Mocht je nog twijfels hebben dan kan je altijd contact opnemen met de vrouwelijke dj voor een aantal vragen en eventueel het maken van een afspraak voor meer informatie voordat je beslist. 

Charmes en professionaliteit

Een vrouwelijke dj heeft ook zo zijn charmes. De vrouw heeft een andere vocale kracht dan een man en kan dit goed inzetten tijdens het draaien van de platen. Met een vrouwelijke dj zit je altijd goed, of het nou op een feest is, een bruiloft of een verjaardag, ze maakt er ten alle tijden een groot feest van! De vrouwelijke dj heeft veel professionaliteit en dat zie je terug in het werk dat ze doet. Met veel potentie en talent staat ze te draaien en dit draagt zeker bij aan een succesvol event of feest.