Maarts viooltje
Image default
Muziek

Gezellige sferen bij de djembé workshop

Een djembé workshop volgen is hartstikke leuk en het zorgt ervoor dat je een gezellige middag hebt. Je zit namelijk niet alleen tijdens de djembé workshop. Je zal met een groep les krijgen van een ervaren deskundige die veel ervaring heeft met het spelen van de djembé en andere instrumenten die met percussie te maken hebben. De djembé is een instrument dat niet oorspronkelijk uit Nederland en ook niet ui Europa afkomstig is, maar wel veel geïntegreerd is in de Westerse wereld. Steeds meer mensen maken gebruik van dit instrument en met de mooie klanken die je eruit kunt laten komen is het zeker leuk om dit te gaan leren. Het is een instrument dat niet moeilijk aan te leren is en binnen een middag weet jij ook hoe je dit moet bespelen door middel van de djembé workshop. 

Ervaring met de instrumenten

De djembé workshop wordt dus gegeven door iemand die van oorsprong uit Iran komt. Daar heeft hij al veel erving op gedaan met de bespeling van diverse percussie instrumenten, waaronder de djembé valt. Door een dagje mee te draaien met deze workshop, maak je mee hoeveel energie je kunt krijgen van het maken van muziek dat elkaar ook met elkaar verbindt. Hoe leuk is het om door muziek een connectie te voelen met de andere mensen in de zaal? 

Enthousiasme

Laat je inspiratie en enthousiasme zeker niet uit tijdens de djembé workshop, want het is juist de bedoeling dat je je lekker laat gaan en geniet van alles wat de workshop je te beien heeft. Maak er een gezellige en leerzame dag van en daar helpt de Iraanse docent je van harte mee. Na een middag deel te hebben genomen aan de djembé workshop kan jij dit instrument ook bespelen. Koop jij er ook een en ga je thuis direct aan de slag?Gerelateerde artikelen

Volg beste pianoles in Delden

De beste platenspelers

Volg nu onze Pianoles online