Maarts viooltje
Image default
Woning en Tuin

Op mezelf wonen, nu mijn woning inrichten!

Toen ik van mijn ouders naar een eigen huis ging moest ik alles nieuw kopen. Ik had van te voren al dingen gekocht die ik wou meenemen zoals leuke beeldjes en schilderijen. Maar de grote meubels had ik nog niet gekocht.

 

 

Interieur ontwerp

De kasten en banken had ik zo gevonden ik wist precies wat ik wilde. Ik wou geen normale eettafel met 4 poten ik wou een verhoogde tafel die aan 1 kant aan de muur bevestigd is en op 1 poot staat. Die tafel had ik snel gevonden en het was precies wat ik zocht. Daar had ik bar krukken voor nodig. Je hebt heel veel verschillende soorten barkrukken.

 

Barkrukken bij mijn interieur

Ik had eerst van een kennis barkrukken gekregen zonder rugleuning maar ik merkte al snel dat mijn rug dit niet zo leuk vond dus ik besloot om barkrukken die bij mijn interieur passen met rugleuning te kopen. Dit is een goede aankoop geweest want het stond niet alleen mooier het was ook beter voor me rug.

 

 

Poefen maken het huiselijk

Wat ik ook al had waren poefen ik heb me hele leven van kleins af aan al een poef gehad en ik wou iets meenemen van mijn ouderlijk huis naar mijn nieuwe huis. Ik vond het erg leuk om een hele nieuwe interieur aan te schaffen. Je hebt zoveel keuzes en mogelijkheden. Wat het soms moeilijk maar vooral heel leuk maakt om je huis in te richten

https://www.hayonlinewinkel.com/