Maarts viooltje
Image default
Woning en Tuin

Parket vloeren op maat gemaakt in Utrecht en omgeving

Woonachting in Utrecht en op zoek naar parket vloeren? AvanceFloors is een merk van parket vloeren en erg bekend en populair in Nederland. Vele consumenten gingen je voor en genieten inmiddels al van de parket vloer van hun dromen in Utrecht of omgeving. De parket vloeren zijn in regio Utrecht verkrijgbaar bij een aantal gespecialiseerde verkooppunten. Laat je daar uitgebreid informeren over de mogelijkheden die we hebben.

Parket vloeren Utrecht: betaalbare topkwaliteit

Parket vloeren van AvanceFloors. Quality Floors Truly Yours. De naam zegt het al, kwaliteitsvloeren, echt van jou. Een belangrijk kenmerk van onze AvanceFloors parketvloeren is dat ze van (betaalbare) topkwaliteit zijn. De kwaliteit kunnen wij garanderen omdat wij het gehele productieproces van de parket vloeren in ons eigen beheer hebben. Het ruwe eiken kopen we in bij gespecialiseerde zagerijen. Vervolgens drogen, bewerken wij het eiken, en geven we de finishing touch, allemaal in eigen beheer. Zodoende kunnen wij de kwaliteit van de parketvloer garanderen. AvanceFloors, Quality Floors. Bovendien zijn de parket vloeren Utrecht van AvanceFloors betaalbaar, zodat iedereen kan genieten van een prachtige houten parketvloer.

 Parket vloeren Utrecht: echt van jou

Quality Floors Truly Yours. Naast kwaliteit staat “truly yours”, “echt van jou” hoog in het vaandel bij ons. Wat de parket vloeren van AvanceFloors uniek maakt is dat wij ze speciaal voor jou op maat maken. Wij starten pas met produceren als de order bij ons binnen is. Dit betekent dat je de houten parket vloer geheel naar jou wensen kunt samen stellen.

In zes eenvoudige stappen jou parket vloer Utrecht samen stellen

AvanceFloors heeft een simpel en eenvoudig online keuzeplan om de parket vloer van je dromen samen te stellen. Er zijn 6 stappen die je doorloopt om tot je droom parket vloer te komen. Allereerst kies je de gewenste houtsoort (massief of de populaire keuze van een samengestelde parket vloer). Vervolgens kies je je favoriete kleur. White wash, grijs of een Naturel tint, voor ieder wat wils. Stap 3 is de keuze voor een plank (die er van 6 tot maar liefst 38 cm is of een visgraat of hongaarse punt patroon, ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen). Vervolgens kies je je kwaliteit, eventuele extra afwerking en de accessoires. Met AvanceFloors stel je dus compleet naar eigen wens de parket vloer van je dromen samen.

Parket vloeren Utrecht van betaalbare topkwaliteit en echt van jou? Kies dan voor de parketvloeren van AvanceFloors. Quality Floors Truly Yours.

 

Gerelateerde artikelen

Een reis door Suriname

Een mooie glazen serre

Op mezelf wonen, nu mijn woning inrichten!