Maarts viooltje
Image default
Mode en Kleding

Kleding Groothandel Matterhorn Moda

Ik ben sinds kort de eigenaar van een groot hotel in zuid-holland. En een van  mijn taken die ik heb gekregen is om de boel op te frissen. Dus ook de kleding van het personeel.

Ik heb een stuk of 200 personeel rondlopen daarvoor wil ik allemaal nieuwe kleding aanschaffen. Dit was de eerste keer dat ik zoiets ging doen samen met een paar andere werknemers en al snel kwamen we op Matterhorn groothandel voor kleding uit.

 

Matterhorn Kleding Groothandel

Hier kun je grote aantallen kleding kan kopen voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. We hadden veel keuze en na alles te hebben bekeken hebben we voor een aantal kleding setjes gekozen voor de verschillende fucties van het personeel in het hotel.

 

Het resultaat

Toen de kleding aankwam was im heel benieuwd hoe het zou uitpakken. Maar het had niet beter kunnen zijn. Het was perfect van de huishouding tot de receptionistes het stond heel mooi en netjes het straalde professionaliteit uit wat heel belangrijk is. Matterhorn groothandel schoenen is echt een aanrader als je voor een winkel of in mij geval een hotel in grote getallen kleding zoekt. We zaten ruim binnen ons buget en iedereen was meer dan tevreden. Dus mijn eerste ervaring met het inkopen van kleding bij een groothandel is heel goed bevallen!

 

 

https://matterhorn-moda.nl/lingerie_lingerie_k-37.htm