Maarts viooltje
Image default
Mode en Kleding

De voordelen van een bikini met push up

De voordelen van een bikini met push up

 

Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om tijdens hun vakantie een bikini met push up te dragen. Waar veel vrouwen dit vroeger zaken als de manier om de borsten groter te doen laten lijken, is dit allang niet meer het geval. Een push up heeft namelijk veel meer voordelen dan alleen dat. Ondanks het feit dat het tot enkele jaren geleden vaak nog een taboe was, zien we dat dit nu steeds vaker terugkomt en niet voor niets! Het heeft immers ontzettend veel voordelen. Niet alleen bij een bikini, maar ook bij een sportbh of je normale bh. Kortom, zeker eens goed om over na te denken. Welke voordelen het allemaal heeft, dat lees je hier!

 

Minder zichtbaar

 

Stap je net uit het water, dan zal je al snel merken dat de cups om je borsten heen gaan vormen. Niet heel erg, maar wanneer je alleen een lapje stof draagt, kan dit wel als vervelend worden ervaren. Door dan te kiezen voor een bikini met push up, zal door de vulling de cup in dezelfde vorm blijven als daarvoor. Zo kun je dus zonder problemen uit het water en hoef je je niet druk te maken over wat anderen eventueel allemaal wel niet kunnen zien. Doordat de vullen een stuk dikker is, zal je merken dat je ook tevens wat extra ondersteuning krijgt. Deze ondersteuning heeft als voordeel dat je prima wat extra kunt bewegen, want doe je dit met een normale bikini, dan is er de kans dat dit al snel gevoelig gaat worden omdat je borsten alle kanten op kunnen bewegen.

 

Extra ondersteuning 

 

Een bikini draag je vaak tijdens je vakantie gemiddeld toch al snel tussen de 6 en 8 uur. Vooral wanneer je een beetje actief bent op het strand, gaan je borsten alle kanten op. Niet voor niets is daarom ook voor sporters het dringende advies een sport bh high support te dragen om deze bewegingen tegen te kunnen gaan. Net als dat je tijdens een normale dag een rosa faia bh draagt er ondersteuning. Omdat we echt wel snappen dat dit op het strand niet wenselijk is, kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een push up bikini te dragen. Deze bikini zorgt er namelijk voor dat je borsten tegen elkaar worden aangedrukt, waardoor ze een stukje strakker in de cup zitten. Zo is de bewegingsvrijheid stukken minder en kun je zonder problemen een potje tennissen op het strand, zonder dat je het gevoel hebt dat je borsten uit je bikini kunnen vallen.