Maarts viooltje
Image default
Dienstverlening

Zebra kaartprinter

Ben jij verantwoordelijk voor het maken van pasjes op jouw afdeling? In dat geval is het belangrijk om een goede zebra kaartprinter aan te kopen, want die brengt meerdere voordelen met zich mee. Het voordeel is namelijk dat een zebra kaartprinter zeer gemakkelijk in gebruik is. Je hoeft er dus weinig expertise voor te hebben. Het is dus ook handig voor mensen die er nog nooit mee te maken hebben gehad. Maar hoe vind jij nu een zebra kaartprinter die bij jou past? In dit artikel geven wij enkele tips, zodat je zeker weet dat jij de juiste gaat vinden. Er zijn namelijk verschillende modellen waar je uit kunt kiezen.

 

Geef aan waar je de kaartprinter voor nodig hebt

Het is allereerst belangrijk om aan te geven waar je de kaartprinter dan precies voor nodig hebt. Organiseer jij bijvoorbeeld een evenement en wil jij om die reden toegangskaarten laten maken? In dat geval is het handig om dit aan te geven bij de verkoper. Als je naar een fysieke winkel gaat, is dat natuurlijk een fluitje van een cent. Je kunt er echter ook voor kiezen om een zebra kaartprinter online aan te kopen. Ook dit brengt weer fijne voordelen met zich mee. Dit is doorgaans goedkoper en je kunt bovendien profiteren van een handig filtersysteem. Je kunt dan namelijk tussen verschillende modellen kiezen.

 

Korting?

Een kaartprinter kan uiteraard flink aan de prijs zijn. Het punt is echter dat je soms kan profiteren van een korting. Koop je bijvoorbeeld een kaartprinter online? Dan wordt er vaak specifieke aangegeven welke printer je met korting kunt aankopen. Vaak zijn er bijvoorbeeld ietwat verouderde modellen die ze dan tegen een scherpe prijs in de verkoop doen. Maar deze werken doorgaans nog prima, dus je kunt er nog gewoon hartstikke leuke dingen mee gaan doen.