Maarts viooltje
Image default
Dienstverlening

Werknemers fit houden met een collectieve zorgverzekering

Haal alles uit de kast voor uw personeel met een collectieve zorgverzekering

Als uw voorkeur uitgaat naar een collectieve zorgverzekering stelt u vitaliteit in uw bedrijf centraal. Met deze uitgebreide groepsdekking kan al het personeel voorzien worden van de beste leefstijllessen en beste zorgvoorzieningen. Met de collectieve zorgverzekering krijgt elke deelnemer ook nog eens een flinke korting op de maandelijkse premie. Dit zijn groepskortingen en gezinskorting. De verzekering biedt naast het dekken van zorgkosten nog meer. Denk bijvoorbeeld aan een budget dat beschikbaar is voor vitale interventies in uw organisatie. Met deze zorgverzekering houdt u iedereen op de werkvloer fit. Deelnemers kunnen onder andere webinars en workshops volgen om hen zo fit mogelijk te houden. Bovendien kan er inzicht worden verkregen in ziekteverzuim binnen uw bedrijf.

 

Wat voor extra’s biedt een collectieve zorgverzekering?

Werknemers genieten van voordelen. Iedereen kan op deze manier hard aan zijn gezondheid werken. Op deze manier blijven uw werknemers goed presteren binnen de organisatie. Zowel de mentale als lichamelijke gezondheid staan voorop bij de zorgverzekering voor groepen. Als uw een vitaliteitsbeleid hanteert, presteren mensen beter en voelen zich bovendien gelukkiger. U heeft dan ook veel minder verzuim in uw bedrijf. Het personeel kan de apps downloaden die zijn aangesloten bij de verzekering. Denk aan een mindfullness app. Bovendien hebben ze direct toegang tot fysiotherapie via het collectief budget. Ze kunnen bovendien deelnemen aan cursussen die gericht zijn op een vitaal leven. Denk aan een leefstijl cursus, gezonde voeding, meer bewegen, stoppen met roken en nog veel meer. Dit loopt via het gezond leven platform. Door naast standaard werkzaamheden meer aandacht te besteden aan de gezondheid van uw personeel kan het bedrijf nog beter presteren. Ook kan er direct zorg in de organisatie worden ingeschakeld als iemand met ziekte te maken krijgt. Het vitale karakter in het bedrijf wordt op deze manier een stuk inzichtelijker. Met het preventiebudget kan het personeel cursussen volgen om toekomstige ziektes te voorkomen.

 

Uw werknemers in goede conditie

Een goede en gelukkige werkplek doet ziekteverzuim terugdringen. Ook taken worden beter uitgevoerd. Stimuleer uw personeel om gezonde voeding te benuttigen en maak zorg laagdrempelig. Op deze manier is zorg altijd toegankelijk. U wint advies in bij een adviseur. U legt hierbij de situatie uit. Aan de hand van de persoonlijk afgestemde situatie kunt u bekijken welke collectieve zorgverzekering het beste bij u past. Naast de basisverzekering kunt u ook kiezen voor zelf aangesloten zorgverleners. Bij de eigen keuze verzekering worden niet aangesloten ziekenhuizen en artsen volledig vergoed. In de basisverzekering wordt hulp dat niet is aangesloten gedeeltelijk vergoed. Verder kan de verzekering worden uitgebreid met een aanvullende dekking. Hulpmiddelen, tandartsenhulp en alternatieve geneeswijzen zijn bijvoorbeeld opties om als aanvullende dekking te kiezen bij de collectieve zorgverzekering.

 

Bezoek huurdersvoordeel voor meer informatie.