Maarts viooltje
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn guest supplies?

Wat zijn guest supplies?

Guest supplies zijn serviceproducten die ervoor kunnen zorgen dat uw gasten zich welkom voelen. Het geeft blijk van aandacht en oog voor detail. Hoogwaardige hotelvoorzieningen helpen om u klanten te binden en terug te laten komen. Guest supplies, ook wel hotel amenities of onthaalproducten genoemd, worden vrijwel standaard aangeboden in een hotelkamer. Als uw gasten iets vergeten zijn, dan zijn ze geholpen met een goed gevulde (bad)kamer. Met de hulp van aangeboden kwaliteitsproducten maakt u een goede indruk op uw gasten.

 

Hoe kies je die juiste amenities? 

De keuze van de onthaalproducten moeten inspelen op de specifieke behoeften van de doelgroep, die het hotel op het oog heeft. Het spreekt voor zich dat een trendy hotel met andere guest supplies voor de dag moet komen dan een meer klassiek hotel. Van groot belang is dat de keuze van de producten overeenkomt met de uitstraling van het hotelmerk, dit is goed voor de branding. Dit staat namelijk voor de uitstraling van een merk, het gevoel dat het merk oproept bij uw gasten en het beeld dat ze bij uw merk voor ogen krijgen.

Extraatjes.

Een geurige shampoo, een lekkernij bij aankomst of een klein aandenken bij vertrek. Het zijn de kleine dingen waarmee u de waardering voor uw gast benadrukt. Populair zijn bijvoorbeeld zeepjes, douchegel en bodylotion, die bijna standaard in iedere kamer zijn te vinden. Maar niet alleen producten voor persoonlijk verzorging geven je gasten het welkome gevoel. Ook handige producten als douchekapjes, washandjes, naaisetjes of schoenpoetsmiddelen zijn erg graag gezien op de hotelkamer. 

 

Wat hebben wij te bieden?

Facility Trade Group is een onafhankelijke facilitaire groothandel, gespecialiseerd in non-food horecaproducten, hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen en -machines. FTG is dan ook een totaalleverancier op het gebied van hotelsupplies en equipment. Door een nauwe samenwerking met belangrijke leveranciers hebben zij een passend aanbod voor ieder type horeca. Op de website van Facility Trade Group is meer informatie te vinden over ons assortiment.

https://facilitytradegroup.nl/