Stijlvolle trouwringen die helemaal bij jouw smaak passen

Wat zijn aparte trouwringen? Dit is eigenlijk voor iedereen verschillend. De een vindt materialen als titanium, zirkonium en palladium heel bijzonder. Voor de ander zit het aparte meer in de vormgeving. Bijvoorbeeld vierkante ringen. Of een ring die beweegt. Het laatste exemplaar vraagt om een toelichting.

De ontwerper heeft de ring de toepasselijke naam Movimento meegegeven. Het is een ring die uit twee delen bestaat. De binnenring is van edelstaal, de buitenring van goud. Er is ruimte gelaten voor enige speling tussen de ringen, zodat ze kunnen bewegen. Dit draaien geeft een zacht, aangenaam tinkelend geluid. De goudkwaliteit is uitstekend: 18 karaat. De Movimento wordt in twee breedtes aangeboden: 8,0 mm en 5,0 mm. Hij is ook verkrijgbaar in witgoud met staal.

Een ring op maat, geheel naar eigen wens

Misschien ben je er nog niet zo bekend mee: Platina trouwringen? We geven hier een toelichting. Platina is een zogenoemd overgangs- of transitiemetaal. De kleur is grijswit. De prijs ligt in de meeste gevallen boven de goudprijs. Platina is krasbestendig en behoudt altijd glans. Een prima materiaal voor juwelen dus! Voorbeelden van platina ringen die je bij Bijzondere Trouwringen kunt bestellen, zijn:

· ringen met zwarte en witte briljanten;

· ringen de in het rond helemaal gevuld zijn met witte briljanten;

· ringen van platina met witgoud.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een egale platina trouwring. We hopen dat de ring die jij voor ogen hebt er tussen zit. Als je tot een definitieve keuze bent gekomen, is het tijd om contact op te nemen met de edelsmid van Bijzondere Trouwringen, Hildardjan Verweij. Je kunt online een afspraak inplannen op een van de drie locaties: Amersfoort, Diemen of Veenhuizen.

Wil je nu alvast je vraag stellen? Je kunt ‘m kwijt op het online contactformulier. Onder het kopje FAQ worden vragen beantwoord die veel al gesteld zijn. Een voorbeeld. Mijn partner en ik hebben een totaal andere smaak, wat nu? Wees gerust, dit komt vaak voor! Het is aan Hildardjan om te ontdekken waar beide harten sneller van gaan kloppen!

https://www.bijzonderetrouwringen.nl