Maarts viooltje
Image default
Beauty en verzorging

Gezondheid en huidverzorging tips

In de huidige wereld kan het soms lastig zijn om gezond te leven. Overal wordt je verleidt tot lekker eten met te veel suikers en vetten. Het is daarom belangrijk om hier bewust mee om te gaan.

 

Verband tussen gezonde voeding en huidverzorging

Al snel kwam ik erachter dat voeding erg belangrijk is en invloed heeft op veel verschillende dingen in je lichaam. Gezond te eten is dus ook een preventieve manier van huidverzorging. Dit is slechts maar een deel van huidverzorging er zijn nog vele andere dingen die invloed hebben op de gezondheid van je huid. Een goede site die ik kan aanraden voor huidverzorging recensies is Expressing-Beauty.nl

 

Gevolgen van ongezonde voeding

Mijn ongezonde levenstijl had niet alleen invloed op mijn gewicht maar ook op mijn huid. Ik had al veel last van puistjes. Toen ik naar de middelbare school ging zag ik hoe mijn vriendinnen vriendjes kregen en ik niet hierdoor werd ik heel onzeker.

Ik besloot dat ik het roer rigoureus om moest gooien en een compleet andere levenstijl moest creëren je hebt namelijk maar 1 lichaam en daar moet je goed voor zorgen. Ik begon met het opzoeken van informatie over gezonde voeding

 

 

Gezondere leefstijl

Voor mijn persoonlijke dieet om mijn algehele gezondheid te verbeteren besloot ik om te minderen met suikers. Behalve natuurlijke suikers die van nature voorkomen in fruit en dergelijke. Ik schrapte frisdrank, snoep, koek en allerei andere producten met teveel suiker. Na 2 weken merkte ik al een onwijs verschil doordat ik een stuk gezonder at voelde ik me veel energieker en ik voelde al dat ik wat gewicht kwijt was. 

http://expressing-beauty.nl/