Maarts viooltje
Image default
Beauty en verzorging

Spleetje tussen mijn tanden opgelost met Facings

Ik was laatst bij mijn tandarts omdat ik al langere tijd rondliep met een spleetje tussen mijn tanden. Ik werd er erg onzeker van en merkte dat ik teveel nadacht over hoe het eruit zag. Ik lachte minder en als ik dat deed was ik bang dat diegene dat spleetje tussen mij tanden had gezien.

 

 

Mogelijkheden van Esthetische Tandheelkunde

Toen ik bij de tandarts kwam vertelde zij mij over esthetische tandheelkunde en dan met name over facings omdat zij dit bij mij ging doen om het spleetje op te vullen zij vertelde dat een facing vulmateriaal van schildjes porselein of composiet is en dat zij dat de juiste kleur kon maken zodat het goed overliep op mij eigen tandkleur. 

 

 

 

Facings

Nadat zij dit had gedaan wist ik niet wat ik zag. De facing zag er perfect uit. Toen ik thuis kwam ben ik direct over esthetische tandheelkunde gaan zoeken ik kwam er achter dat  esthetische tandheelkunde voor goede kwaliteit staat en een van de doelen is om het gebit zo mooi mogelijk te maken.

 

https://www.bruchmann.nl/ons-werk/facings/