Maarts viooltje
Image default
Management

Small business ideas in telugu

Grote ondernemingen kunnen in kleine steden ontstaan. Kleine steden bieden de unieke mogelijkheid van een geconcentreerde markt, maar ook de uitdaging van een beperkte bevolking. Het vinden van bedrijfsideeën voor kleine steden die blijven hangen, heeft alles te maken met het voldoen aan een actuele vraag met een geweldig product of dienst.

 

Om een bedrijf te starten in een kleine stad, moet je achtergrondonderzoek doen naar de lokale markt en de specifieke geografie van de fysieke locatie. In een kleine stad ben je veel meer afhankelijk van een kleinere groep voor zaken, dus het kiezen van de juiste locatie is van cruciaal belang om het winkelverkeer te optimaliseren. Zelfs als uw businessplan op diensten is gebaseerd, is het nog steeds een goed idee om een goed idee te hebben van hoe groot uw markt is.

 

Als u eenmaal een idee hebt van de consumentenmarkt in uw stad, kunt u de basis leggen voor verschillende zakelijke ideeën voor kleine steden, en uiteindelijk beslissen welke u het beste lijkt te zullen werken. Zodra u meer te weten bent gekomen over de beschikbare middelen en andere bedrijven in uw omgeving, kunt u met andere bedrijfseigenaren praten en de kosten en vereisten van het starten van een bedrijf in een kleine stad evalueren. Ter inspiratie hebben we deze lijst met ideeën voor kleine bedrijven samengesteld die elke gemeente nodig heeft. U kunt deze lijst gebruiken als uitgangspunt voor uw onderzoek, of misschien vindt u wel het juiste idee voor een bedrijf in uw kleine stad.

 

1. Dierenwinkel, trimsalon en pension

Het openen van een dierenwinkel in uw stad is een van de grote small-town business ideeën als er niet al een lokale aanbod winkel of een grote keten, zoals PetSmart of PetCo. Afhankelijk van de populatie huisdieren in uw omgeving, kan er een vraag zijn naar dierenverzorging en pensiondiensten.

 

Als u geïnteresseerd bent in het openen van een dierenwinkel of huisdier service bedrijf in een kleine stad, vraag dan de lokale eigenaren van gezelschapsdieren waar ze momenteel hun voedsel en verzorging te krijgen. Een bestaande dierenwinkel eigenaar in uw stad kan ook een goede bron zijn als u geïnteresseerd bent in het aanbieden van verzorging, wandelen of pension diensten.

 

2. Salon of kapperszaak 

De kans is groot dat er in uw stad ten minste één kapperszaak of salon is, maar dat kan u juist helpen als u een succesvolle kapsalon wilt openen. Als een bepaalde bevolkingsgroep niet bediend wordt – er is bijvoorbeeld alleen een kapperszaak die zich vooral op mannen richt – ga dan na in wiens haarbehoeften niet wordt voorzien op Main Street.

 

Als uw stad al wordt bediend door full-service kapsalons en kappers, kunt u een meer niche haarverzorgingszaak overwegen, zoals een blow-out bar of een salon die naast haardiensten ook make-up, wimpers en zonnebank aanbiedt.

 

3. Benzinestation

Het zijn misschien niet de meest glamoureuze bedrijven, maar benzinestations zijn absoluut essentieel in gemeenschappen waar de meeste mensen afhankelijk zijn van auto’s en vrachtwagens voor transport. Kleine steden gelegen aan of nabij grote snelwegen kunnen veel doorgaand verkeer krijgen, en in tegenstelling tot de meeste bedrijven, kan een benzinestation eigenlijk profiteren van een locatie ver tussen de steden. Loterij- en tabaksverkoop kunnen ook aanzienlijke inkomsten genereren, vooral als u de enige verkoper in het gebied bent.

 

4. Kruidenierswinkel

Wanneer een stad die een kruidenierswinkel zou kunnen onderhouden er geen heeft, is er waarschijnlijk een goede reden: Misschien pendelen de meeste mensen elke dag en gebruiken ze andere winkels, of is de bevolking niet groot genoeg om een grote winkelketen te ondersteunen.

 

Als u de onafhankelijke weg wilt bewandelen (d.w.z. geen franchisewinkel wilt openen), probeer dan een manier te vinden om uw winkel te specialiseren, zodat u niet te veel uitgeeft aan een enorme voorraad. Gebruik lokale producten, trends en smaken om deze beslissing te helpen onderbouwen.

 

In agrarische gebieden, boerenmarkt-stijl winkels die lokale producten en seizoensgebonden goederen te voeren zijn meestal populair bij zowel de lokale bevolking en toeristen. Een stad die al een grote supermarktketen heeft, maar weinig beschikbare opties voor biologische, lokale, glutenvrije of veganistische keuzes, is een geweldige kandidaat voor een speciaalzaak voor levensmiddelen.

 

5. Drogisterij

Een drogisterij of apotheek vereist meer werk – van het inhuren van een apotheker tot het kopen van verzekeringen, tot het installeren van veiligheidsmaatregelen – maar als uw stad niet lokaal wordt bediend door een apotheek, kan het een geweldige kans zijn om een langdurig bedrijf te openen in uw gemeenschap.

 

Dit is een van de kleine-stad bedrijf ideeën die een goede optie voor personen die opgeleid zijn apothekers zelf of betrokken zijn bij de lokale medische beroepsgroep zou kunnen zijn. Een apotheek is zeker een essentieel bedrijf in elke gemeenschap, maar als u besluit om een onafhankelijke apotheek te openen, wees dan op uw hoede om te concurreren met grote ketendrogisterijen.

 

6. Antiek- of kringloopwinkel

Vooral in toeristische gebieden, kunnen schilderachtige cadeauwinkels winst maken op vondsten van lokale rommelmarkten, autokerkhoven en landgoedverkopen. Hoewel de omzet van een antiekwinkel traag kan zijn, zal uw inventaris niet verlopen of veel onderhoud vergen. Als er al meerdere van dit soort winkels in uw stad zijn, kunt u overwegen u te specialiseren in consignatie en tweedehandskleding, of kunstwerken van plaatselijke ambachtslieden.

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/