Maarts viooltje
Image default
Dienstverlening

Piekergedrag als oorzaak voor lichamelijke klachten

Thuiszitten met een burn-out komt steeds vaker voor. We werken ons in het zweet om aan de verwachtingen van anderen te voldoen en doen ons uiterste best om alle gestelde doelen te behalen, of dat nu overwerken betekent of niet. Het gemiddelde stressniveau lijkt steeds hoger te liggen, net als de lat die we voor onszelf leggen. De klachten beginnen bij het ervaren van lichte klachten als hoog gevoeligheid en slaapgebrek. Hoewel dat in de eerste instantie weg te wuiven valt onder het mom van ‘het hebben van een volle agenda’, lijkt het piekergedrag zich te vermenigvuldigen.

Piekergedrag is een veelvoorkomende oorzaak voor lichamelijke en geestelijke klachten. Om die reden moet je niet te eenvoudig denken over deze klachten, wanneer jij je drie slagen in de rondte werkt. Piekerpoli is daarom opgericht om hulp te bieden voor mensen die klachten ervaren gedurende een drukke periode. Piekeren is namelijk het hebben van negatieve gedachten en je somber voelen, wat met de juiste hulp verminderd kan worden. Piekerpoli werkt met professionele psychologen, die jou zullen helpen om weer op het rechte pad te komen. De psychologen bevinden zich door het hele land, dus zal er te allen tijde een psycholoog bij jou in de buurt zijn. Denk bijvoorbeeld aan een psychotherapeut den haag of de psychologenpraktijk Tilburg, die voor jou klaar zullen staan en een luisterend oor kunnen bieden.

Heb jij al langere tijd last van lichamelijke klachten, maar kun je niet achterhalen waar de oorzaak zich precies bevindt? Laat dan eens jouw piekergedrag onderzoeken door één van de psychologen van de Piekerpoli en laat je begeleiden in het proces van verminderend piekergedrag. Op die manier kun jij weer met een gerust hart door het leven gaan en leren omgaan met de piekergevoelens, die je misschien wel dagelijks ervaart.

https://piekerpoli.nl/

Gerelateerde artikelen

Buitendienst Den Haag

Elektricien Dordrecht doet aan spoeddiensten

Wat is het verschil tussen een stroomstoring en een kortsluiting?