Maarts viooltje
Image default
Aanbiedingen

Een trilplaat gebruiken tijdens al jouw klusprojecten is super handig!

Een trilplaat gebruiken tijdens al jouw klusprojecten is super handig!

Als je in de bouw werkt heb je er vast vaker mee gewerkt; een trilplaat. Een trilplaat is uitermate handig als je een mengsel moet aanstampen en glad maakt. Door een trilplaat weet je zeker dat de ondergrond uitermate zacht is zonder luchtbelletjes, daarnaast wordt het ook nog eens een dichter mengsel. Een trilplaat is een voorwerp die zeker niet mag ontbreken in de bouw, maar als je zelf klust kan het zo maar zijn dat je een trilplaat niet vaak nodig hebt. Dan kan het aardig wat geld kosten om een nieuwe aan te schaffen. 123Machineverhuur zorgt voor verhuur van trilplaten. Op deze manier kom je zeker weten niet over je budget heen. Wil je meer informatie over een trilplaat? Lees deze blog dan verder! Wij vertellen hier namelijk meer over. 

 

Een trilplaat huren

Zoals we hierboven hebben verteld is het uitermate handig om bij 123Machineverhuur.nl een trilplaat te huren. Deze partij heeft namelijk meerdere trilplaten in hun assortiment. De trilplaten hebben diverse slagkrachten. Bij de trilplaat op benzine wordt er onderscheid gemaakt tussen twee soorten. Namelijk de trilplaat met slagkracht 15 of 19 kN. De trilplaat op diesel heeft er iets meer: 16, 25, 30, 60, 65 of 100 kN. Voor dat je een trilplaat gaat huren is het verstandig om in te schatten hoe lang je hem ongeveer nodig gaat hebben, je kan namelijk zelf kiezen hoelang je de trilplaat wilt huren. Op deze manier huur je nooit een dag te lang of een dag tekort.

Verschillen

Bij 123Machineverhuur.nl zijn verschillende trilplaten in de verhuur. De trilplaten verschillen qua formaat maar ook de aandrijvingen verschillen. Je hebt namelijk een trilplaat op benzine, een trilplaat op diesel en een elektrische trilplaat. Ze werken bijna allemaal hetzelfde alleen de aandrijving is anders.

Meer informatie over het huren van een trilplaat?

Het huren van een trilplaat is een goede oplossing wanneer je budget niet al te hoog is. Op deze manier kun je hem huren voor een bepaalde tijd en staat hij je ook niet in de

weg! Wil je meer weten over de soorten trilplaten? Neem dan eens een kijkje op

de website van 123Machineverhuur.nl. Zij bieden veel verschillende trilplaten

aan met diverse slagkrachten. Wil je worden voorzien van professioneel advies?

Dat kan ook bij deze partij! Neem gerust contact op met de specialisten van

123Machineverhuur.nl en zij helpen je graag verder zodat je de juiste trilplaat

mee naar huis neemt!

Gerelateerde artikelen

Een kerstpakket kopen bij ons

Woningfotografie: wat houdt dat in?

Inkoop van nieuwe vinyl platen