Maarts viooltje
Image default
Aanbiedingen

4 dingen om rekening mee te houden bij het professioneel laten bedrukken van bekers

4 dingen om rekening mee te houden bij het professioneel laten bedrukken van bekers

Wil jij ook via een webshop als Loopper bekers bedrukken? Houd dan rekening met de volgende vier dingen. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en heb jij straks mooie bedrukte bekers om bijvoorbeeld weg te geven aan klanten, zakenpartners of werknemers. Lees snel verder!

Vaak geldt er een minimale afnamehoeveelheid

Wanneer je van plan bent om slechts één of enkele bekers te laten bedrukken kun je wellicht beter op zoek gaan naar een andere aanbieder. Loopper richt zich namelijk op de zakelijke markt en dit betekent dan ook dat er een minimale afnamehoeveelheid geldt. Sommige bekers in het assortiment kun je al per 25 stuks laten bedrukken en van andere bekers begint de minimale afnamehoeveelheid bij 50 stuks. Dit staat overigens wel duidelijk aangegeven per product.

De staffelkorting kan behoorlijk oplopen bij een grote afname

Staffelkorting wordt ook wel bulk korting of bulk discount genoemd. Staffelprijzen zijn prijzen die per artikel lager worden naarmate je een grotere hoeveelheid van hetzelfde product afneemt. Om je een voorbeeld te geven: stel je neemt het minimale aantal bekers van 25 stuks af welke je enkel en alleen aan de voorzijde laat bedrukken met een logo in twee kleuren. Hier betaal je een bepaald bedrag voor. Wanneer je echter besluit om 50 van diezelfde bekers af te nemen ben je in totaal 4 procent goedkoper uit, bij een afname van 250 stuks 16 procent en bij 5000 stuks maar liefst 33 procent. Zoals je kunt zien kan de staffelkorting behoorlijk oplopen bij een grote afname.

Voor iedere extra kleur geldt een meerprijs

Houd er rekening mee dat voor iedere extra kleur een meerprijs geldt. Zo zal een logo in full colour dat bestaat uit vier verschillende kleuren duurder zijn om af te laten drukken dan een logo in zwart-wit. Geef bij het plaatsen van je bestelling aan uit hoeveel kleuren het ontwerp bestaat. Zo kan een goede inschatting worden gemaakt van de uiteindelijke kosten.

Custom made betekent een wat langere levertijd

Wanneer je bekers laat bedrukken plaats je eigenlijk een bestelling voor een custom made product. Het product wordt speciaal voor jou gemaakt wat betekent dat er ook een wat langere levertijd op zit. Wacht daarom niet te lang met bestellen. Zo weet je zeker dat je jouw bestelde producten op tijd geleverd krijgt!

 

https://www.loopper.com/nl/bekers-bedrukken

Gerelateerde artikelen

Een kerstpakket kopen bij ons

Wat zijn guest supplies?

Een trilplaat gebruiken tijdens al jouw klusprojecten is super handig!