Maarts viooltje
Image default
Eten en drinken

Waar moet je op letten bij een pizzarette?

Waar moet je op letten bij een pizzarette?

Een Pizzarette is een handig apparaat waarmee je met het hele gezin van die schattige kleine pizza’s kunt maken. Het is een activiteit voor jong en oud want kinderen vinden het leuk, maar de pret voor volwassenen is net zo groot. Daarnaast creëer je nieuwe smaken en daar wil iedereen een beetje van proeven. Dit zorgt ook voor verbondenheid onder elkaar en daarmee wordt de band onderling nog hechter. Het belangrijkste punt waar je op moet letten is of de temperatuur regelbaar is. Niet iedere pizzabodem maakt namelijk gebruik van dezelfde temperatuur. Dit kan bij de een 180 graden zijn en bij de ander 220. Als je over de temperatuur heen gaat dan raakt hij verbrandt, maar zit je eronder dan is hij niet helemaal gaar. Daarnaast is het ook handig om op het aantal pannetjes te letten.

Zo weet je precies met hoeveel mensen je pizzaatjes kunt maken. Afhankelijk van het model duurt het meestal maar 7 tot 10 minuten voordat de pizza perfect gaar is. Je moet er wel rekening mee houden dat je hem even 10 a 15 minuten van tevoren aan zet. Op deze manier kan hij goed opwarmen en dan houdt hij ook echt zijn temperatuur vast. Meestal worden ze geleverd in varianten van 4 of 6 personen. Ook deze apparaten beschikken over een keurmerk voor de veiligheid. Je wil immers niet dat het te heet wordt en ook wil je het risico op doorbranden voorkomen. Zo’n keurmerk helpt je daarbij en vaak kost dit niet veel meer extra.

Het best geteste product kopen

Wij raden je aan om te kiezen voor het apparaat met het labeltje best getest. Dit is namelijk al goed door de testen van bedrijven heen gekomen in de meeste gevallen. Daarnaast hebben ook veel consumenten dit product getest. In de reviews doe je vaak leuke weetjes op voor het nog lekkerder bereiden van een pizza in de pizzarette.