Maarts viooltje
Image default
Gezondheid

Op zoek naar een diëtist?

Op zoek naar een diëtist in Twente? Dan bent u bij de beste diëtist Twente aan het juiste adres, wij hebben een grote kennis op het gebied van afvallen. Een team van specialisten staan 24/7 voor u klaar, en bepalen welk traject het beste bij u past. Daarnaast zorgen wij ook voor mentale steun, om ervoor te zorgen dat je het dieet ook echt volhoud. Wij snappen dat het erg moeilijk is om motivatie te vinden, om constant maar gezond te eten. En daarom zorgen we er ook voor dat je ook af en toe een patatje kan eten.  

Hoe gaan wij te werk?

Als u kiest voor Diëtist Twente, dan wordt u gekoppeld aan een van onze deskundigen. Deze zullen eerst wat over je willen weten, om ze een beetje in te schatten hoe jij bent. Het is belangrijk dat je aangeeft waar je vet wilt verliezen. Heeft u veel buikvet door bijvoorbeeld een zwangerschap, dan passen wij het dieet daarop aan. Het is ook erg belangrijk dat je naast een dieet ook gewoon blijft sporten, voor een sneller resultaat. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon goed voor u gezondheid. Bent u nieuw met sporten? Dat is geen probleem wij helpen u graag met een een sport schema. 

Soorten diëten

Wij van dietist Twente maken gebruik van meerdere diëten. De sapkuur is een van de populairste. Mijn name voor de luie mensen onder ons. bij deze kuur drink 5 x daags een sapje, deze sapjes bevatten alle vitaminen die je dagelijks nodig hebt. En geven je voldoende energie, maar ze bevatten ook extra hoeveelheid stoffen die zorgen voor een beter verbranding. Omdat je bij dit dieet vrijwel niet eet, zie je heel snel resultaat. Naast sapkuur doen we ook gewoon normale diëten. Moet je voor een operatie afvallen, dan raden we je aan om een koolhydraatarm dieet te nemen.