Maarts viooltje
Image default
Hobby en vrije tijd

Topzaden én advies voor beginnende kwekers

Heb jij ook een grote liefde voor can-nabis?  Dan is de online shop Weed Seeds Express iets voor jou. Naast winkel voor zaden is Weed Seeds Express veel meer. De site staat vol feitjes, weetjes en tips. Wederzijds vertrouwen, eersteklas zaden en uitmuntende service is wat Weed Seeds Express anno 2020 te bieden heeft.

Gefeminiseerde, autoflower en reguliere zaden zijn er in vele smaken en prijzen. Er zitten ook goedkope w ietzaadjes tussen. Alle zaden zijn vers en biologisch en ze worden binnen het eigen netwerk getest. Dat netwerk is de afgelopen jaren zorgvuldig opgebouwd en bestaat uit de beste fokkers. Klanten van WSE krijgen standaard bij iedere bestelling 20% extra. Bestel je 5 zaden, dan krijg je er 6. Koop je 10 zaadjes? Er wordt een zakje met 12 bezorgd. Die bezorging gebeurt discreet: in neutrale verpakking, zonder logo.

Regelmatig verschijnt op de siteeen nieuw blokartikel. Een behandeld topic waar startende kwekers vaak nieuwsgierig naar zijn: de kosten van thuiskweek. Globaal gesproken ben je aan 1 wietplant rond de € 200,00 kwijt. Dit is een all-in-schatting, waarbij ook rekening is gehouden met apparatuur, mest en verwarming. De gemiddelde kosten per planten dalen natuurlijk als je meer kweekt. Heb je 5 planten, dan liggen de kosten bij benadering op € 60,00 per plant.

Thuis weed kweken biedt je op de lange termijn absoluut financieel voordeel. Maar er zijn meer pluspunten. Je weet zeker dat de plant vrij is van pesticiden of andere giftige stoffen. En je kunt soorten uitproberen die je in de coffeeshop om de hoek niet vindt. Als beginner heb je in ieder geval het volgende nodig:

  • zaadjes;
  • kweekpotten;
  • mest en voedingsstoffen;
  • verlichting;
  • een kweektent.

Deze opsomming is niet volledig. De complete lijst met toelichting en prijsindicatie vind je online.

Vragen worden met alle liefde beantwoord door de klantenservice. Je kunt van maandag tot en met zaterdag bellen tussen 08.00 en 17.00 uur. Mails worden voor zover mogelijk dezelfde dag beantwoord.

https://weedseedsexpress.com/nl