Maarts viooltje
Image default
Zorg

Zorgverzekering met restitutiepolis

Wil je niet teveel betalen voor je zorgverzekering, maar wel helemaal zelf kunnen bepalen door wie je behandeld wilt worden? Dan is ZorgDirect de aangewezen verzekeraar voor jou. Onze restitutiepolis 2019 zorgt ervoor dat je de vrijheid hebt om je te laten behandelen door de zorgaanbieder naar keuze. Deze hoeft geen contract met ons te hebben afgesloten. Zolang de zorgaanbieder aan de gestelde eisen voldoet, vergoeden wij gewoon je behandeling. Daarnaast stel je bij ZorgDirect je zorgverzekering zelf samen. Je kunt hierbij kiezen uit vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen om af te sluiten naast je basisverzekering.

Zorgpolis 2019

Een verzekering van ZorgDirect biedt alle gemakken die je van een zorgverzekering mag verwachten. De factuur van je behandeling wordt in de meeste gevallen direct naar ons gestuurd, zodat je zelf het bedrag niet voor hoeft te schieten. Mocht dit toch het geval zijn, dan kun je je declaratie snel en eenvoudig online indienen, of via onze declaratie app. Natuurlijk kan het ook op de ouderwetse manier, via de post. Wil je weten wat de kosten zijn voor een zorgpolis 2019? Dan kun je op onze website jouw premie berekenen.

Overstappen naar ZorgDirect

Heb je nog geen zorgverzekering van ZorgDirect, maar wil je volgend jaar ook kunnen profiteren van de voordelen? Dan kun je aan het einde van het jaar overstappen van je huidige zorgverzekeraar naar ZorgDirect. In sommige gevallen kun je al eerder veranderen van zorgverzekeraar. Bijvoorbeeld als je net 18 bent geworden en je eigen zorgverzekering af moet sluiten. De andere voorwaarden kun je terugvinden op onze website. ZorgDirect helpt je graag met overstappen en zorgt ook dat je oude zorgverzekering wordt opgezegd. Wij beantwoorden graag al je vragen, dus neem direct contact op via telefoon, email of whatsapp!

 

https://www.zorgdirect.nl