Maarts viooltje
Image default
Vervoer en transport

Luchthavenvervoer naar Lelystad Airport

Luchthavenvervoer naar Lelystad Airport

Er zijn vele manieren om op Lelystad Airport te komen. De beste en misschien zelfs wel goedkoopste manier, op bijvoorbeeld fietsen na natuurlijk, is met de taxi. Dat klinkt misschien een beetje vreemd, zeker als je weet dat taxi’s normaal gesproken een erg dure manier van vervoeren zijn. Toch is dat bij de taxidienst naar Lelystad Airport niet het geval, dat komt doordat er speciale taxi’s rijden die enkel in dienst van het vliegveld rijden. Die taxi’s kosten veel minder, omdat de inkomsten al gewaarborgd zijn; er zijn immers ontzettend veel mensen die naar Lelystad Airport moeten omdat ze daar vandaan vliegen. Als je vanaf Lelystad Airport vliegt, is een taxi nemen naar het vliegveld dus helemaal niet zo’n gek idee.

 

Scheelt veel tijd

Wat taxi’s zo handig maakt, is dat je in korte tijd op het vliegveld aanwezig kunt zijn. Je bent er natuurlijk met een taxi net zo snel als wanneer je met je eigen auto gaat; het verschil zit hem dan ook in andere dingen. Zo ben je natuurlijk sneller weg, je hoeft alleen maar de koffers in de auto te gooien en dan ben je al onderweg. Daarnaast speelt natuurlijk mee dat je onderweg niet opeens nog hoeft te tanken; de taxichauffeur haalt je nooit op met een lege tank, zodat je daar geen extra tijd aan kwijt bent. Tenslotte is er de kwestie van het parkeren, wat op een vliegveld soms ook nog een drama kan zijn. Al met al is het dus veel verstandiger om met een taxi naar Lelystad Airport te gaan dan met je eigen auto.

 

Zonder stress op vakantie

Het is erg prettig om zonder stress op vakantie te gaan. De juiste keuze voor het vervoer naar het vliegveld speelt daarbij natuurlijk een grote rol. Kies daarom niet alleen met je portemonnee, maar ook met je verstand. Het is niet fijn om uren in de trein en in de bus te zitten met al je koffers, ook al scheelt het misschien een paar euro. Bovendien is een taxi naar Lelystad Airport helemaal niet zo duur, waardoor het een prima optie is als je op vakantie gaat. Ook al woon je in de buurt van Lelystad Airport, of juist helemaal niet, kies voor een taxi en je vakantie begint gegarandeerd stressvrij.

Gerelateerde artikelen

Een dagje of avondje uit of gewoon op zoek in Arnhem