Welke voordelen heeft u wanneer u dozen gaat kopen bij de specialist?

Dozen kopen doet u bij een specialist die veel ervaring en uitgebreide kennis heeft. Wanneer u zoekt naar zo’n specialist, is het aan te raden om eens te kijken naar de dozen van diverse afmetingen van De Jong Verpakking. Zij zijn sinds 1996 een onafhankelijke fabrikant van golfkarton. Daarnaast kunnen zij u de mogelijkheid aanbieden van een flexibele dienstverlening, zo nodig kunnen zij leveren op feestdagen of op een zaterdag of zondag. Verder kunnen zij u de mogelijkheid aanbieden van zeer snelle fabricage, zo is het mogelijk om binnen 5 dagen assortimentsdozen te leveren. Uw wensen en behoeftes staan centraal bij ons!

Dozen kopen en deze laten leveren in het weekend

Als u dozen gaat kopen wilt u natuurlijk zelf kunnen bepalen wanneer deze geleverd worden. Wanneer u kiest voor De Jong Verpakking kunt u uw dozen zelfs laten leveren in het weekend. Dit is ontzettend handig wanneer u de dozen wilt laten leveren op een rustiger moment. U kunt dit gemakkelijk doorgeven door te bellen of faxen naar de verkoop binnendienst. Zo kunt u uw dozen kopen tegen een scherpe prijs, bent u verzekerd van een juiste kwaliteit. Maar Als kers op de taart kunt bent u verzekerd van de allerhoogste service binnen de markt. Dus wilt u uw dozen kopen bij een bedrijf die staat voor zijn klanten en deze zo goed mogelijk wilt helpen? Dan moet u eens kijken naar de mogelijkheden van De Jong Verpakking.

Dozen kopen en binnen 24 uur op de plaats van bestemming

Als u iets koopt, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van het product. Dat geldt ook voor het kopen van dozen. Bij De Jong Verpakking kunt u daarom gebruik maken van de 24-uurslevering. Door een eigen wagenpark kan De Jong Verpakking u zo snel mogelijk van dienst zijn. Met tientallen chauffeurs en vrachtwagens is de transportcapaciteit optimaal. Dit laat zien dat u op een juiste wijze wordt geholpen met betrekking tot de vraag die u heeft binnen de markt. Daarnaast kunnen zij ook leveren op zaterdag, dit ziet u niet veel terug binnen bedrijven binnen deze markt. Zo duurt de levering na het kopen van uw dozen altijd minimaal.