Unieke werkomgeving in de omgeving van Amsterdam.

Ben u opzoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden unieke evenementenlocatie en bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie en een voorbeeld van circulair denken! Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Flexibel werken in Hoofddorp

Bij C-bèta verlengen we de levensduur van producten zodat deze bijzondere werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot onderzoekers, adviseures en  investeerders. Een flexibele werkplek is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. De one-of-a-kind werkruimtes zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Zo kun je gebruik maken van de handige community app. Hier kun je gemakkelijk informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

Evenementenlocatie in Amsterdam

Een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding is tegewordig voldoende. Wij kunnen hiervoor zorgen. Het  stimuleert het creatieve brein van de medewerkers. Want iemand die werkt in elke dag dezelfde werkomgeving werkt niet bevorderd. Door dit te doorbreken zul je meer geinspeerd raken en met nieuwe frisse ideeën komen. Het geeft net dat beetje extra inspiratie. Naast het feit dat u werkt in een unieke omgeving. Is dit ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen en ideeën kunnen uitwisselen in Amsterdam. Deze circulaire werkplek biedt de faciliteiten om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving. Het uitgangspunt is daarom ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan. 

Circulair en duurzame ruimte

Vanuit onze circulaire gedachten is er zorgvuldig gekozen voor duurzame producten. Dit is ook terug te zien in onze evenementen en werkruimtes. Wij kunnen onszelf daarom een circulaire evenementenlocatie noemen. En daar zijn wij erg trots op! Wij ontvangen graag iedereen die wat  wil met een circulaire economie en geïnspireerd willen raken door onze unieke ruimtes. Heb je nog wensen met betrekking tot de catering? Ook hier kunnen wij aan voldoen. Wij bieden jou een oplossing op maat aan. Zo zijn er verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner. Onze mogelijkheden zijn eindeloos! 

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem dan vooral contact op met ons. 

http://c-beta.nl/