Kies voor een analoge tachograaf en voorkom boetes

Bent u bestuurder van een vrachtwagen, bus of binnenvaartschip? Dan dient u altijd verantwoording af te kunnen leggen voor uw rusttijden. Uiteraard is dit van belang voor uw eigen veiligheid, maar zeker ook voor andere weggebruikers. Het bijhouden van uw werktijden doet u doormiddel van een analoge tachograaf. Met een analoge tachograaf houdt u precies bij hoeveel u stilstaat door middel van schijven. Met deze schijven kunt u verantwoording afleggen wanneer hiernaar gevraagd wordt, zodat u boetes voorkomt. Met de expertise van Tacho Webshop schaft u eenvoudig een nieuwe tachograaf aan, maar hier bent u ook aan het juiste adres voor het repareren van de tachograaf als deze stuk gaat.

Ontvang de beste service als u uw analoge tachograaf laat repareren

De reparatie van uw analoge tachograaf dient op een goede en snelle manier te gebeuren. Op die manier heeft u het apparaat dat u wilt en blijft het voor langere tijd goed functioneren. Ga daarom naar een specialist als Tacho Webshop. Met jarenlange ervaring en een uitgebreide kennis van de verschillende tachografen, weet u zeker dat die van u zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Ze garanderen u zelfs reparatie binnen één week. Zelfs als blijkt dat de analoge tachograaf niet meer te repareren is, bent u bij deze specialist aan het juiste adres. Zij voorzien u graag van een nieuwe digitale of analoge tachograaf, zodat u weer onbezorgd uw bus, binnenvaartschip of vrachtwagen kunt besturen.

Ook tijdens reparatie van uw analoge tachograaf de weg op

Uw analoge tachograaf laat u repareren door een erkend bedrijf zoals Tacho Webshop. Op die manier weet u zeker dat het op de juiste manier gebeurd. Toch kunt u tijdens de reparatie van uw apparaat gewoon de weg of het water op. Als u uw analoge tachograaf bij deze specialist aanbiedt geven zij u graag advies over hoe u uw rusttijden handmatig kunt registreren en zo toch kunt voldoen aan de gestelde eisen. Zo kunt u ook tijdens de reparatie van uw analoge tachograaf onbezorgd op weg. Blijkt dat uw tachograaf niet meer is te repareren? Dan schaft u eenvoudig een nieuwe digitale of analoge tachograaf aan die het meest geschikt is voor uw situatie.