Kies goede zonnescreens voor uw woning in omgeving Leiden en bescherm uw meubilair!

Wanneer u uw zonnescreens in uw woning in Leiden goed onderhoud, zult u zien dat u er langer plezier van heeft. Maar voor elke soort zonwering gelden andere onderhoudstips. Wanneer u bijvoorbeeld een gepoedercoate zonwering heeft, is het aan te raden om deze minimaal één keer per jaar te wassen en daarna met autowas te behandelen. Heeft u zonwering dat uit blank aluminium bestaat? Dan kunt u deze gewoon met wat water en eventueel wat zachte zeep afnemen. Wrijf de zonnescreens daarna in met parafineolie. Het is belangrijk dat u geen schurende middelen gebruikt. Dit kan uw zonnescreens in de omgeving van Leiden schaden. Ontvangt u nu graag meer onderhoudsadvies? Komt u dan vooral eens langs bij Sundesign. Dé specialist op het gebied van zonwering.

Laat zonnescreens in de vorm van knikarmschermen monteren aan uw woning in Leiden

Zegt de term knikarmschermen u iets? Knikarmschermen is een soort zonwering voor bijvoorbeeld uw tuin of terras. Het scherm zal zorgen voor schaduw op uw terras of in uw tuin en weert de zon uit uw woning. Ook wordt het doorzicht verminderd en creëert u zo gelijk meer privacy. Deze soort zonnescreens vindt u bij Sundesign in de omgeving van Leiden. Hier zijn deskundige medewerkers werkzaam die u alles kunnen vertellen over de eigenschappen van bijvoorbeeld knikarmschermen. Al meer dan 20 jaar zet deze specialist zich in voor het doel dat consumenten op een prettige en verantwoorde manier kunnen genieten van de zon.

Zonnescreens voor binnen in uw woning in Leiden

Wanneer u meubilair verkleurd door de zon, is het aan te raden om eens te kijken naar zonwering. Als u op zoek bent naar een specialist die veel keuze heeft, neem dan een kijkje bij de buiten-en binnenzonwering van Sundesign. Binnen zonwering is de oplossing om uw bank en ander meubilair te beschermen tegen verkleuring door de zon. Binnen het brede assortiment van deze specialist vindt u zo’n 10 merken waaronder de welbekende merken zoals Luxaflex en Verosol. Uiteraard worden de zonnescreens voor in uw woning in Leiden op maat geleverd zodat deze precies voor uw raam passen. Hierdoor hoeft u niet meer te vrezen voor het verkleuren van uw meubilair.