Een ervaren makelaar in Leidschendam voor aan- en verkoop

Bent u van plan om uw huis te gaan verkopen met de hulp van een ervaren makelaar uit Leidschendam? Of zou u juist graag zelf een nieuw huis willen gaan kopen? Wat uw situatie ook is, een ervaren makelaar is zeker geen overbodige luxe. Hogenboom Makelaars is zo’n ervaren makelaar. U kunt bij deze NVM-makelaar terecht voor deskundig advies over het aan- en verkopen van huizen. Maar dat is niet het enige waarbij de specialist u van dienst is. Deze ervaren makelaar in Leidschendam kan voor u de taxatie van uw huis verzorgen, een waardebepaling doen en de verhuur van uw pand uit handen nemen. Wilt u meer weten? U kunt vrijblijvend contact opnemen met deze makelaar.

Laat uw huis verkopen door een ervaren makelaar in Leidschendam

Heeft u net uw droomhuis gekocht? Maar is uw oude woning nog niet verkocht? Dan is het hoog tijd om de hulp van een gespecialiseerde makelaar in Leidschendam in te schakelen. Deze zorgt ervoor dat uw huis voor een zo hoog mogelijke prijs verkocht wordt. In een persoonlijk gesprek gaan we samen met u op zoek naar de unieke eigenschappen van uw huis en krijgt u een gratis waardebepaling van uw huis door Hogenboom Makelaars. Daarna bepalen we samen de verkoopstrategie. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u adviseren over de beste manier voor het verkopen van uw woning. Gaat u akkoord met de verkoopstrategie? Dan laten we een professionele fotograaf langskomen om uw huis zo mooi mogelijk vast te leggen. Laat uw huis verkopen door Hogenboom Makelaars.

Laat uw woning in Leidschendam verhuren door een specialistische makelaar

Overweegt u om voor een bepaalde tijd in het buitenland te gaan wonen? Of bent u wellicht in het bezit van meerdere huizen waarvoor u nog geen bepaalde bestemming heeft? Schakel dan een ervaren makelaar in Leidschendam in die u het verhuren van uw woning uit handen neemt. Een specialist als Hogenboom Makelaars maakt tijdens de bezichtigingen een voorselectie, zodat u enkel nog uw goedkeuring hoeft te geven. Het huis moet bij de huurder passen, maar het is natuurlijk ook erg fijn als de huurder ook bij het huis past. Zo kunt u met een gerust hart uw huis verhuren. Door een ervaren makelaar uit Leidschendam in te schakelen wordt u volledig ontzorgd tijdens het verhuren van uw woning.