Bespaar op uw energiekosten door een dakraam te kopen

Veel mensen denken dat een dakkapel kopen een dure aangelegenheid is. Wat vindt u ervan? Bent u het ermee eens dat het kopen van een dakkapel een dure investering is? Dan zijn er waarschijnlijk een aantal zaken waar u nog niet aan heeft gedacht. Zo kunt u bij BASkapel een dakkapel of dakraam kopen dat al is voorzien van hoogwaardig HR++ glas. Dat betekent dat de dakkapel zeer goed geïsoleerd is en dat betekent weer dat de verwarming rustig een tandje lager kan. Nog niet overtuigd? Wat dacht u van de waarde van uw huis? Door een dakkapel te plaatsen maakt u van een rommelzolder een functionele kamer en vergroot u de oppervlakte van uw woonruimte. En dat zorgt ervoor dat uw woning meer waard wordt.

Maak van uw zolder een extra kamer door een dakraam te kopen

De meeste mensen gebruiken hun zolder als een soort rommelkamer. Heeft u iets dat amper nog gebruikt? Hop, naar de zolder! Vaak liggen de spullen op zolder er alleen maar te verstoffen. Vindt u dat geen zonde van de ruimte? Door een dakkapel van BASkapel te kopen, maakt u van uw zolder een extra kamer. Handig voor als er logees langskomen of als hobbykamer. Daarnaast werkt het kopen en plaatsen van een dakraam of dakkapel ook nog eens waarde verhogend voor uw woning. En waarom zou u dan kiezen voor BASkapel? Omdat deze meteen goed geïsoleerd zijn waardoor u ook nog eens op de energierekening bespaart.

Een dakkapel kopen zonder dat u daar een vergunning voor nodig heeft

Door een dakkapel te kopen kunt u het maximale uit uw huis halen. Door het plaatsen van een dakkapel vergroot u namelijk heel makkelijk het woonoppervlak van uw huis. Wordt het bij u thuis een beetje krap, misschien omdat de kinderen groter worden, of omdat er een nieuw kindje op komst is? Dan kunt u door een dakraam te kopen meer daglicht in uw woning binnenlaten en uw zolder omtoveren tot een extra slaapkamer. Dat is een stuk goedkoper dan een nieuw huis zoeken, nietwaar? Waar u terecht kunt voor een goede dakkapel? BASkapel heeft verschillende dealers door heel Nederland waar u alle opties van dichtbij in de showroom kunt bekijken. Kunt u meteen aan het deskundige personeel om advies vragen.